We zijn een team van 4: Nicky, Gwen, Tina en Aminé.

Nicky is niet alleen de zaakvoerder, maar ook een gepassioneerde en gediplomeerd begeleidster in de kinderopvang met reeds wat jaren ervaring. Ze is moeder van een zoontje geboren in 2008.  Ze is de big chief letterlijk en figuurlijk, maar kan ook zot doen zoals een kind.  Gelukkige ouders en kinderen zien is haar doel.  Ze heeft uiteraard veel taken in nikibel, maar haar favoriete taak is bij de kinderen zijn, dan is ze zelf ook het gelukkigst!

Gwen heeft met haar diploma kinderzorg eerst 8 jaar ervaring opgedaan bij stad gent. Ondertussen is ze bij ons al een vaste en graag geziene waarde. Met haar sportieve outfit kan ze haar liefde voor KAA gent niet verbergen, maar de liefde voor onze kindjes blijft groter!

Tina is de jongste en ons giecheltrien. Zotjes doen en dansen zijn 1 van haar favoriete bezigheden met de kindjes en ze zijn dan ook allemaal dol op haar.

Jenny werkt bij ons al het langst en is ook de oudste van het team. Maar dat zou je ze niet aangeven! Ze is mama van een al volwassen dochter. Gaan wandelen met de kindjes en in de tuin spelen doet ze het liefst van allemaal. Onze snelle duizendpoot is graag actief en een favoriet bij velen.

Met 2 oudere mama’s en 2 jonge maar verantwoordelijke meisjes, en elk met onze eigen talenten, vormen wij een goed team dat een veilige, geborgen en vooral liefdevolle omgeving creëert voor alle kindjes.

Nikibel is een mini-crèche met een capaciteit van 18 kindjes met een leeftijd van 0 tot 3 jaar. Wij vangen ook schoolgaande kindjes op na school of in vakanties indien mogelijk. We werken onder toezicht van Kind & Gezin en volgens het IKT-systeem (ouders betalen volgens inkomen).

Wil je meer te weten komen over hoe we ons een hele dag bezighouden met al die rakkers? Bij werking kan je al wat meer te weten komen over onze crèche. Heb je nadien nog vragen, opmerkingen of wil je graag eens komen kijken, contacteer ons dan.

Plaats aanvragen voor uw kind?

Alle opvangvragen worden gebundeld via de website van Opvang Vlaanderen. Via de knop komt u rechtstreeks op onze pagina terecht, waar u details vindt over vrije plaatsen, tarieven, openingsuren,… .