Selecteer een pagina

We zijn een team van 4: Nicky, Shana, Jenny en Stephanie.

Nicky is niet alleen de zaakvoerder, maar ook een gepassioneerde en gediplomeerd begeleidster in de kinderopvang met reeds wat jaren ervaring. Ze is moeder van een zoontje geboren in 2008.  Ze is de big chief letterlijk en figuurlijk, maar kan ook zot doen zoals een kind.  Gelukkige ouders en kinderen zien is haar doel.  Ze heeft uiteraard veel taken in nikibel, maar haar favoriete taak is bij de kinderen zijn, dan is ze zelf ook het gelukkigst!

Shana heeft een diploma kinderzorg en werkt hier ondertussen sinds 2016, recht van de schoolbanken.  Jong , maar een echt zorgend moedertje.  Ze doet ons steeds lachen en heeft haar plaatsje bij ons en bij de kinderen rap veroverd met haar super lieve inborst!

Jenny  heeft op latere leeftijd haar diploma kinderzorg behaald en heeft al enkele jaren ervaring.  Ze is mama van een reeds volwassen dochter.  Ze is de oudste van ons team, maar dat zou je haar niet aangeven!  Met haar humor en kwiek karakter stort ze zich steeds vol overgave op alles, ook in de zorg voor de kinderen.

stéphanie is het nieuwste lid van ons team.  Zij is afgestudeerd in 2017 en heeft al wat ervaring opgebouwd.   We moeten haar nog wat leren kennen, maar wat we wel al weten is dat ze een groot hart voor de kindjes heeft, zoals iedereen die hier werkt moet hebben.

Met 2 oudere mama’s en 2 jonge maar verantwoordelijke meisjes, en elk met onze eigen talenten, vormen wij een goed team dat een veilige, geborgen en vooral liefdevolle omgeving creëert voor alle kindjes.

Nikibel is een mini-crèche met een capaciteit van 18 kindjes met een leeftijd van 0 tot 3 jaar. Wij vangen ook schoolgaande kindjes op na school of in vakanties indien mogelijk. We werken onder toezicht van Kind & Gezin en volgens het IKT-systeem (ouders betalen volgens inkomen).

Wil je meer te weten komen over hoe we ons een hele dag bezighouden met al die rakkers? Bij werking kan je al wat meer te weten komen over onze crèche. Heb je nadien nog vragen, opmerkingen of wil je graag eens komen kijken, contacteer ons dan.